Test

Kelderkamp Kollektiv: B There!

Geplaatst op: 19 maart 19

Op zaterdag 23 maart organiseert de vriendengroep 'Kelderkamp Kollektiv' een avond vol House, Disco, Hiphop, Techno & Drum and Bass in The B. Maar waar staat 'Kelderkamp Kollektiv' voor? En hoe zijn ze op het idee gekomen? Onze interesse was gewekt en we gingen op onderzoek uit. Sanne kwam in contact met Paul Heijnert, n van de organisatoren, en kwam het volgende te weten:

Wat is Kelderkamp Kollektiv?
Kelderkamp Kollektiv is het initiatief van een creatieve en vooral muzikale vriendengroep uit Venray. Sinds 2015 is de vriendengroep vaak te vinden in hun vaste basis: De Kelder. Al snel bloeide het idee op om de wekelijkse Kelderavonden ook in evenementvorm plaats te laten vinden, onder de naam KelderKamp. Een minifestival vol muziek en gekheid, georganiseerd voor en door de vriendengroep.

Na twee zeer geslaagde edities van KelderKamp heeft de vriendengroep besloten het nu voor iedereen mogelijk te maken om te proeven aan de KelderKamp vibe. Op 23 maart zal dan ook KelderKamp Kollektiv plaatsvinden in The B in Venray. The B zal worden omgetoverd tot een club waar je kunt genieten van een avondje dansen en waar iedereen heerlijk zichzelf kan zijn. Het muziekarrangement zal bestaan uit onder andere house, disco, techno, hiphop en drum & bass en wordt volledig uitgevoerd door de vriendengroep zelf.

Dit is een evenement dat je niet wilt missen! Het is 18+, de entree is volledig gratis en het duurt van 21:00 tot 03:00 uur. Line up: TIM&NELIS - Sancler - Funklow - D&Bootema. Dus kom op 23 maart naar The B en ervaar zelf hoe het is om je gedachten opzij te zetten en volledig op te gaan in KelderKamp.

Klik hier voor meer informatie.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet