Test

Internationale Masterclass Nazareno Ferruggio bij Stichting Stemvork

Geplaatst op: 04 september 17

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september organiseert Stichting Stemvork internationale piano masterclasses in Venray. Deze masterclasses worden verzorgd door de Italiaanse pianoprofessor Nazareno Ferruggio. Heb je interesse? Meld je snel aan of kom een kijkje nemen op een van de dagen!

Over Nazareno Ferruggio
Nazareno Ferruggio wordt beschouwd als een van de meest verfijnde Italiaanse pianisten van dit moment. Ook is hij actief in de bevordering van klassieke muziek in de hedendaagse cultuur. Hij reist de gehele wereld over voor masterclasses en concerten. Zo geeft hij voorafgaand aan de masterclasses in Venray op donderdag 14 september een concert aan de Keizersgracht in Amsterdam.
In totaal won Ferruggio achttien eerste prijzen in nationale en internationale competities. Hijis solist bij verschillende orkesten waaronder: ICO Orchestra Provincia di Bari, ICO Orkest della Magna Grecia, Malta Philharmonic Orchestra, Orquestra Sinfonica de Michoacan. Daarnaast geeft hij gastcolleges op de Universiteit van Suwon in Zuid-Korea, de Noorse Academie voor Muziek, Escuela Superior de Musica in Mexico City en Conservatorio Superior de Castellon.

In het verleden gaf Ferruggio concerten en masterclasses in onder andere New York, Londen, Singapore, Yangon, Mexico City, Sydney, Melbourne, Jakarta, Oslo, Mnchen, Kopenhagen, Stockholm, Barcelona, Hong Kong, Keulen, Genve, Amsterdam, Guatemala, Mannheim, Berne en Bari. Heb je interesse in een persoonlijke masterclass? Grijp dan nu je kans, meld je aan en kom naar Venray!

Praktische informatie
Een persoonlijke masterclass van Nazareno Ferruggio kost 80 euro per uur. Bezoekers kunnen deze masterclasses bijwonen voor 10,- incl. koffie/thee en andere versnaperingen. Meld je aan via kamerton@wxs.nl of neem contact op via +31653427123.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet