Test

Schrijf je nu nog in voor het gelegenheidskoor 'The Beatles'!

Geplaatst op: 14 november 16

Op zaterdag 17 december as. organiseert het Venrays Mannenkoor 'Classic meets Pop'. Een groots eindejaarsconcert in de Evenementenhal te Venray. Naast het eigen optreden van het Mannenkoor is er ook een gelegenheidskoor opgericht voor dit concert. Heb je altijd eens mee willen zingen in een koor? Enben je weg van de muziek van The Beatles? Je kunt je nog tot en met 20 november as. opgeven voor dit gelegenheidskoor.

Tot nu toe heeft het gelegenheidskoor The Beatles al meer dan 30 aanmeldingen. Het gelegenheidskoor treedt samen met het Venrays Mannenkoor op tijdens het Eindejaarsconcert op 17 december in de Evenementenhal van Venray. De mannen die meezingen, komen vooral uit Venray en de kerkdorpen, en enkelen uit de omgeving van Boxmeer en Overloon. De jongste deelnemer is 18 jaar, de meesten zijn veertigers.

Dus heb je interesse? Het is nog mogelijk om aan te melden voor het gelegenheidskoor The Beatles tot 20 november. De eerste repetitie begint op donderdag 24 november in De Witte Hoeve. Daarna is er iedere donderdag tot aan het optreden een repetitie.Dat optreden vindt plaats tijdens het Eindejaarsconcert op 17 december. Aanmelden voor het gelegenheidskoor en het kopen van toegangskaarten is mogelijk via www.venraysmannenkoor.nl.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet