Test

Geslaagde nieuwjaarsviering De Tol - mmv. Cultura Venray en vele vrijwilligers

Geplaatst op: 09 januari 17

Afgelopen vrijdag 6 januari vond de nieuwjaarsviering van de bezoekers van De Tol plaats. Er zou dit jaar geen nieuwjaarsviering plaatsvinden, wat de vrijwilligers van De Tol in samenwerking met Cultura Venray niet over hun hart konden laten gaan. Ze staken de handen ineen en dit resulteerde in een fantastische nieuwjaarsviering voor de bezoekers van De Tol.


Na de koffie/thee met een bonbon konden de bezoekers hun creativiteit kwijt in het versieren van cupcakes of het decoreren van houten kistjes.Hier kwamen uiteindelijk vele mooie creaties uit.

Rond het middaguur kwam de warme hap op tafel, waarna er even gerust werd. Rond 14 uur startte het middagprogramma. Gon te Laare nam tijdens haar voorstelling alle bezoekers mee terug in de tijd en liet iedereeneven zingen en lachen. Daarnaast werd er ook flink gemopperd over de oude tijden. Heel herkenbaar voor alle bezoekers!

[gallery columns="5" ids="4227,4228,4229,4231,4230"]

De middag werd afgesloten met een muzikale noot van Rever-b. Alle bezoekers waren positief over de nieuwjaarsviering en hebben een positief gevoel aan Cultura Venray overgehouden. Cultura Venray heeft er onder andere voor gezorgd dat Gon te Laare een voorstelling verzorgde deze middag. Daarnaast ben je nooit te oud voor cultuur. Als Cultura Venray vinden wij het belangrijk dat cultuur toegankelijk is voor alle ouderen, cultuur kan namelijk de dagelijkse lasten enorm verlichten. Dit was ook weer te zien tijdens deze nieuwjaarsviering.

Toch was deze dag zonder de vrijwilligers van De Tol niet gelukt, zij staan iedere dag klaar om de bezoekers een fijne tijd te bezorgen. Top!


 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet