Test

Genomineerden Cultuurprijs 2018 bekend

Geplaatst op: 19 november 18

Afgelopen week zijn de vijf genomineerden voor de Cultuurprijs 2018 verrast. De strijd om de Cultuurprijs 2018 zal dit jaar gaan tussen Danshuis Venray, Dizzy Academy, Etan Huijs, Jera on Air en LGOG Kring Venray. Wil je met eigen ogen zien wie er wint? Vanaf vrijdag 23 november zijn de kaartjes gratis af te halen bij de Schouwburg Venray.

Iedere initirende organisatie (BiblioNu, The B, Odapark, Schouwburg Venray en Cultura Venray) heeft n genomineerde naar voren geschoven op basis van de volgende criteria: de genomineerde heeft zich het afgelopen jaar innoverend ingezet op het gebied van kunst & cultuur in de gemeente Venray. De genomineerden kunnen tijdens de uitreiking van de Cultuurprijs 2018 twee prijzen winnen. Een totaal onafhankelijke jury oordeelt over de winnaar van de Cultuurprijs 2018 en het publiek n alle kijkers thuis kiezen de winnaar van de publieksprijs. Het officile gedeelte van de avond is dan ook live te volgen via radio en het tv-kanaal van Omroep Venray, aldus Marloes Kempkens (Cultura Venray).

Wil je met eigen ogen zien wie de Cultuurprijs 2018 en de publieksprijs wint? Vanaf vrijdag 23 november kun je gratis kaartjes afhalen bij de Schouwburg Venray.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet