Test

Filmconcert MMSK St. Petrus Banden

Geplaatst op: 30 augustus 17

Zaterdagavond 9 september zal M.M.S.K. St. Petrus Banden zijn eerste noten spelen in de gerenoveerde Schouwburg van Venray. In de kleine zaal zal het orkest o.l.v. Joop Derks u in een 2 uur durend concert meenemen door de geschiedenis van de filmmuziek.

Het orkest dat bekend staat om zijn populaire, lichte muziek en diverse grote theatershows zoals het Venray Viert Vrijheid concert, Musicals on Stage en Journey zal deze avond bij enkele nummers bijgestaan worden door, de van oorsprong Kronenbergse, zangeres Mirriam Roodbeen. De klanken van Star Wars, Pirates of the Caribbean, Moment of Morricone, Lawrence of Arabia en nog vele andere Hollywood kaskrakers zullen door de gehele Schouwburg te horen zijn. Het is een feit dat muziek altijd mooie herinneringen naar boven brengt, zoals een eerste date in de bioscoop, een filmavondje met vrienden, een romantische avond op de bank, of gewoon een druilerige herfstige zondag die onder het genot van een goede film voorbij is gevlogen.

Over Mirriam Roodbeen
Al van jongs af aan staat ze graag op het podium. Vroeger met haar eerste jeugdbandje, later in het entertainmentteam op Centerparcs het Meerdal. Op dit moment zingt ze in de band Presidents of Antartica. Ooit begon ze haar muzikale carrire op de blokfluit bij fanfare Monte Corona in Kronenberg, waar ze inmiddels hoorn speelt. Is ze niet op het podium te vinden, dan geeft ze muziekles op veel verschillende basisscholen. Kortom: waar Mirriam is, is muziek!

Kom alleen of samen met familie en vrienden genieten van een avond vol bombastische, populaire en romantische filmmuziek en ontdek welke herinneringen bij u naar boven komen.

Voor het bestellen van kaartjes kun je terecht bij Schouwburg Venray of via info.mmskvenray@gmail.com

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet