Test

Film kijken op een andere manier: Drive in Movie!

Geplaatst op: 01 augustus 19

Op zaterdag 17 augustus a.s. organiseert Stichting Cultuurpodium Geijsteren weer een Drive In Movie bij de kasteelplaats. De aanvangstijd is 21.00 uur.

Vanwege de filmrechten mogen ze de titel van de film niet bekend maken maar we kunnen wel verklappen dat de speelfilm een biografische film is van een van de meest legendarische rockbands ooit. Denk aan liedjes als We are the Champions, We will rock you en Killer Queen. Een prachtige film met fantastische muziek. Het is natuurlijk leuk om vanuit je auto te genieten van deze film maar je mag ook zonder auto komen. Er staan voldoende stoelen gereed.

Zowel vanuit je auto als vanaf je stoel kun je tijdens de movie drankjes, chips en hotdogs bestellen. Voor een auto met chauffeur betaal je 15,00. Volwassenen betalen 10,00 en personen tot 16 jaar 5,00. Kaarten zijn te bestellen via de website van het cultuurpodium (www.cultuurpodiumgeijsteren.nl), of rechtstreeks via info@cultuurpodiumgeijsteren.nl, onder vermelding van naam, adres en het gewenste aantal kaarten. Aan de kassa of telefonisch kan ook: 0478 546684.

Als je met je auto komt reserveer dan op tijd want VOL is VOL.

 

Als de film onverhoopt niet vertoond kan worden wegens slechte weersomstandigheden, dan wordt zo snel mogelijk een nieuwe datum bekend gemaakt. Het toegangskaartje blijft dan geldig.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet