Test

Fanfare Dorpsklank Castenray bestaat 40 jaar

Geplaatst op: 30 oktober 17

Fanfare Dorpsklank uit Castenray bestaat 40 jaar, en dat mag gevierd worden. In het weekend van 4 en 5 november staan ze stil bij deze mijlpaal door een weekend vol met evenementen.

Op zaterdag 4 november organiseert de vereniging een gemeentelijk muziektoernooi waaraan 7 van de 11 muziekverenigingen uit de gemeente Venray meedoen. De verenigingen brengen allemaal drie stukken ten gehore, waarbij het tweede werk beoordeeld wordt door Geert Jacobs en het derde werk door burgemeester Hans Gilissen. Aan het einde van de avond wordt de trofee uitgereikt aan het orkest, met de beste beoordeling. Hierna is er een gezellig samenzijn. Het eerste orkest begint om 13.45u met spelen.

Op zondag wordt het jubileumweekend vervolgd met een brunch voor genodigden, waarna er een renie/ expositie plaatsvindt. Het jubileumweekend wordt afgesloten met een concert door de fanfare met deelname van oud-leden. Dit onder leiding van Joost van Wichen, Chris Cuppen en Jan Bartels. Je bent van harte welkom om dit jubileum met het orkest te komen vieren.

Vanuit Cultura Venray van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet