Test

Expositie Seniorservice

Geplaatst op: 30 april 18

Van 2 t/m 30 mei exposeert het Seniorservice Gilde Venray in de Bibliotheek in Venray. Tijdens deze expositie kun je genieten van keramiek en mandalas. Benieuwd? Kom eens langs!

Mandala
De groep De ruimtecirkel is ontstaan in 2004. Bij het tekenen is ruimte om andere technieken en ideen uit te proberen. Binnen de creatieve groep is ruimte voor alle emoties die los kunnen komen tijdens het tekenen. Zo is mandala tekenen goed voor ieders ontwikkeling en zelfvertrouwen en kan het een helende werking hebben.

Keramiek
De deelnemers aan de keramiek groep vormen met de handen en een flinke dosis creativiteit uit nietszeggende blokken klei abstracte of sprekende beelden.
Er zijn voorbeelden aanwezig en iedereen mag eigen voorbeelden meenemen. Er ligt voldoende gereedschap om de stukken te bewerken. Om de finishing te geven zijn er glazuur in vele tinten en een oven beschikbaar.

Vaardigheden ouderen
Seniorservice Venray heeft als doel de kennis en vaardigheden van ouderen niet verloren te laten gaan. Kennis en vaardigheden worden belangeloos ter beschikking gesteld. De actieve vereniging bestaat sinds 1991 en is gehuisvest in de Prins Bernhardstraat 12a in Venray.

Het aanbod bestaat onder andere uit schilderen, hout en glas bewerken, conversatie in Nederlands, Engels en Frans, computervaardigheden, handwerken en kaarten maken.

Kijk voor meer informatie op www.seniorservicevenray.nl

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet