Test

Expositie Job Cox bij Cultura Venray

Geplaatst op: 24 mei 17

Vanaf donderdag 25 mei 2017 is er een nieuwe expositie te zien in onzekantoorruimte in het centrum van Venray. Dit keer wordt het werk van beeldend kunstenaar Job Cox getoond. Wij bieden onzeruimte aan om regionale kunst tentoon te stellen. Het werk van Job Cox is tot en met juli 2017 te zien in het Schoutenstraatje 15.

Door de wisselexpositie krijgen regionale kunstenaars een podium om eigen kunstwerken te laten zien. Veelal experimenterend met verschillende technieken en materialen maakt Job Cox vooral werken met verschillende soorten verf. Hierbij maakt hij gebruik van paletmessen en kwasten. De nadruk ligt voornamelijk op het gebruik van heftige kleurcombinaties en het werken met meerdere lagen. Job Cox haalt zijn inspiratie uit het dagelijks leven. Daarnaast bedenkt hij echter ook werken rondom projectmatige themas. Tegenwoordig werkt Job Cox ook op internationaal niveau samen met andere kunstenaars.

Over de kunstenaar
Zijn creativiteit begon zich al op zeer jonge leeftijd te ontwikkelen. Middels schetsen en tekenen ontstonden zijn interesses in graffiti kunsten. Van daaruit heeft hij jarenlange ervaring als Street Artist (Graffiti arts, Muur- en Wanddecoraties voor met name festivals, jongerencentra, gemeente etc.) opgedaan. Vervolgens is Job zich gaan focussen op andere vormen van kunst zoals abstracte kunst, tekenen, collage en meer.

De expositie is tijdens onzeopeningstijden op dinsdag en donderdag tussen 10u en 16u altijd te bezoeken. Buiten de openingstijden kun je binnenlopen, wanneer er iemand aanwezig is.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet