Test

Expositie Harm Rutten bij Cultura Venray

Geplaatst op: 18 oktober 17

Vanaf begin oktober exposeert Harm Rutten bij de kantoorruimte van Cultura Venray in het centrum van Venray. Cultura Venray biedt haar ruimte aan om regionale kunst tentoon te stellen. Het werk van Harm Rutten is de komende maanden te zien in het Schoutenstraatje 15.

Door de wisselexpositie krijgen regionale kunstenaars een podium om eigen kunstwerken te laten zien. Harm Rutten, bekend van zijn monumentale kunst en tekeningen, exposeert de komende twee maanden bij Cultura Venray. Onlangs waren er ook werken van hem te zien in het Venrays Museum. In het kantoor hangen meerdere gedetailleerde kunstwerken van Harms hand, waaronder een zelfportret. Hij laat zien wat je allemaal kunt doen met een potloodje. Hij omschrijft zijn werk zelf als 'zwart-wit', 'realistisch' en 'ouderwets'.

Ben je benieuwd? Loop eens binnen om de kunstwerken te bekijken. De expositie is vanaf nu tijdens de openingstijden van Cultura Venray op dinsdag en donderdag tussen 10u en 16u altijd te bezoeken. Wanneer er iemand van Team Cultura Venray aanwezig is, ben je op andere tijden ook van harte welkom!

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet