Test

Expositie Emmie Nieszen-Bekelaar

Geplaatst op: 19 maart 18

In de maanden maart t/m juni exposeert Emmie Nieszen-Bekelaar in het wijkcentrum van 't Brukske. Ben je benieuwd? De expositie is op ma t/m do te bezichtigen van 09.00u t/m 22.00u en op vrijdag van 09.00u t/m 22.00u.

Emmie stelt zich graag aan jullie voor
Mijn naam is Emmie Nieszen-Bekelaar. Ik ben 68 jaar en woon sinds 1993 met veel plezier in Grubbenvorst. Op mijn 61e kreeg ik de mogelijkheid om met vroegpensioen te gaan waarvan ik dankbaar gebruik heb gemaakt.Als kind/puber heb ik veel en graag getekend maar dit raakte op de achtergrond door de omstandigheden, huwelijk/kinderen/werk. De wens om het tekenen weer op te pakken is wel altijd blijven bestaan. Nadat ik met vroegpensioen ben gegaan kreeg ik meer vrije tijd en toen kon ik deze wens waarmaken, ging op zoek naar een goede teken/schildercursus en kwam terecht bij het Kunstencentrum Jerusalem in Venray.Hier heb ik sinds 2012 les van Jeanny van Lieshout. Het tekenen/schilderen gaat met vallen en opstaan maar het lukt Jeanny toch altijd om te motiveren en door te gaan. De grootste inspiratie haal ik uit het kijken naar mensen en dieren en het is voor mij een uitdaging om deze karakters met hun emoties vast te leggen. Het liefst werk ik met houtskool, pastelkrijt en olieverf.

In de periode van maart t/m juni 2018 exposeer ik met 18 schilderijen/tekeningen in het Wijkcentrum MFC Brkske te Venray. De werken zijn te zien op de begane grond en op de 1e etage.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet