Test

Excursie Schildersgroep Rake Kwasten

Geplaatst op: 14 juni 18

Schildersgroep de rake kwasten, 4 schilderende Venrayse mannen, organiseren op woensdagmiddag 27 juni een excursie voor leden van AVOS naar het winkelpand de Bleek 41 (tegenover de Wereldwinkel) en daarna wandelend naar het atelier op het St.Annaterrein . De amateur-kunstschilders geven uitleg over hun schilderijen; nu portretten en abstract. Onlangs hebben zij in de Bleek het, door Electro Martens voor dit doel beschikbaargestelde, winkelpand met nieuwe schilderijen her-ingericht.

De start van het programma is om 14.00 uur bij de Bleek. Alleen voor diegenen die zich vantevoren heeft aangemeld.

Na de bezichtiging hier met uitleg van de schilders wandelen de bezoekers naar het atelier op het St.Annaterrein. Daar wordt gelegenheid gegeven om naast het atelier de muur ,welke in 2017 bij het Evenement Schijt aan de Grens werd gefabriceerd, in alle rust te bekijken. De muur heeft hier een nieuwe plaats gekregen. Over de afbeeldingen op de muur zullen de rake kwasten het een en ander vertellen. Onder het genot van een kopje koffie / thee wordt dan nog nagekaart en deze activiteit verder afgesloten.

Opgave voor deze activiteit naar info@avosvenray.nl Er wordt uitgegaan van een maximum aantal deelnemers van 20.

De activiteit staat ook open voor overige genteresseerde leden van andere ouderen-organisaties in de gemeente Venray. Bij over-inschrijving genieten AVOS-leden echter de voorkeur, maar wordt er - bij voldoende interesse (en zo mogelijk) wel een tweede excursie ingepland.

Voor nadere informatie : tel. 06-13448644

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet