Test

Eetadresjes gezocht!

Geplaatst op: 13 april 18

Op uitnodiging van Cultura Venray neemt Wim Moorman van donderdag 19 tot en met zondag 29 april zijn intrek in het pand op t Schoutenstraatje 15 in Venray. Doel: onderzoeken of het gras bij de buren in Venray groener is of dat er toch niets boven Horst-sweet-Horst gaat. Hij wil dat onder meer onderzoeken door in gesprek te gaan met Venraynaren, rijk of arm, dik of dun, man of vrouw, jong of oud, zwart of wit. Daarom zet hij de deuren van zn tijdelijke verblijfadres dagelijks wagenwijd open.

Op zn weblog Horst-sweet-Horst schrijft Wim Moorman al tien jaar over Horst aan de Maas. Of het nu gaat om olifantenpaadjes, de lokale politiek, graffiti, de vee-industrie, putdeksels, het dialect, boodschappenbriefjes of kersenadresjes: (bijna) niets ontkomt aan zijn pen. Zijn beschouwingen zijn nu eens liefdevol, dan weer verontwaardigd, af en toe uitdagend, soms kritisch en heel vaak verwonderd.

Thuis aan tafel gaan met Venraynaren is een andere manier om Venray te leren kennen. Daarom is Wim op zoek naar eetadresjes. Wil je Wim aan het verstand peuteren dat er niets boven Venray gaat? Zie je ernaar uit hem de les te lezen over zijn opvattingen? Wil je hem ervan overtuigen dat zelfs Venray niet de hemel op aarde is? Ga je graag met hem in gesprek over de plaatselijke politiek? Lijkt het je wel wat hem de fijne kneepjes van het Venrayse dialect bij te brengen? Ja? Nodig Wim dan uit om bij jou thuis een maaltijd te komen nuttigen!

Stuur een e-mail (centrumvisie@culturavenray.nl) met jouw naam en adres en vermeld daarin de dagen/tijdstippen tussen 19 en 29 april waarop Wim bij jou welkom is. Wim eet overigens alles, als het maar vegetarisch is.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet