Test

Eat, sleep, dance, repeat

Geplaatst op: 09 april 18

Na het succesvolle danskamp van vorig jaar, organiseert Danshuis Venray ook dit jaar een danskamp. Zij organiseren dit jaar zowel een danskriebelkamp voor de dansliefhebbers van 4 t/m 7 jaar oud als een danskamp voor de leeftijd van 8 t/m 18 jaar. Heb je interesse? Of weet je wel iemand met interesse? Meld je dan snel aan!

Danskriebelkamp
Wat ga je doen?Samen met andere dansfanaten ga je dit weekend veel dansen, knutselen, spelletjes doen en lekker eten en drinken. We werken toe naar het dansoptreden dat op zondagmiddag plaatsvindt.Iedereen is natuurlijk van harte welkom te komen kijken naar het dansoptreden. Het danskriebelkamp vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 juli.Klik hier voor meer informatie en voor het aanmelden.

Danskamp
Voor de liefhebbers van het danskamp kan er eerst een keuze gemaakt worden. Zij kunnen zowel in het weekend deelnemen aan het danskamp (7 & 8 juli 2018) als doordeweeks (11 t/m 13 juli 2018).Je verzamelt in de ochtend bij Danshuis Venray en gaat direct aan de slag met een intensief dansprogramma. Je wordt ingedeeld op niveau en krijgt met jouw groep diverse lessen in verschillende dansstijlen gegeven door enthousiaste workshopleiders. In de avond is er een gezellig en ontspannen programma. Myrna, Karin en Eva zijn er gedurende het hele weekend en ook inde nacht is er bekwame begeleiding.De volgende dag(en) ga je al vroeg van start en je eindigt die dag met een kleine voorstelling voor iedereen die wil komen kijken.Kortom; een dansweekend dat je niet wilt missen! Klik hier voor meer informatie en voor het aanmelden.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet