Test

Duo Van Bommel en Roelofs op muziekpodium van de Mariakapel

Geplaatst op: 29 november 18

Na een aantal uitverkochte concerten van het duo Sjoerd van Bommel en Mike Roelofs, staat dit duo zondagmiddag 9 december op het muziekpodium van de Mariakapel. Bij de muziekkenner staan beide namen voor absolute kwaliteit. De insteek is gospel en New Orleans en alles dat daartussen ligt. Zij brengen Americana met een enorme groove, soms met jazzy benadering en dan weer met een zwarte rootsy soul sound. Met zijn percussieve melodische drumstijl weet Sjoerd ieder nummer swingend te maken, maar tegelijkertijd weet hij als geen ander diepere muzieklagen aan te brengen.

Na jaren in de studio met elkaar gewerkt te hebben en als sidemen bij menig singer-songwriter en Americana-band hebben Mike Roelofs (keyboards en zang) en Sjoerd van Bommel (percussie en zang) besloten om ook als duo het live-circuit in te duiken. Mike Roelofs heeft ondanks zijn jonge leeftijd al menige prijs in het serieuze circuit weten binnen te halen en in verschillende disciplines, wat aangeeft dat hij als natural musician geen grenzen kent. Recent kreeg hij de award voor de beste compositie, gewonnen tijdens de Dutch Jazz Competition. Over Sjoerd van Bommel kunnen we kort zijn; menig Nederlandse band heeft gebruik gemaakt van zijn fenomenale virtuositeit in zowel het live circuit als in de theaters. Neem acts als Jango Edwards, Bots, Frederique Spigt, het Ro-Theater, Orkater Amsterdam en natuurlijk zijn eerdere duo met pianobeul Clemens van de Ven hebben indruk achtergelaten. Daarnaast werkte hij met the Watchman, Philip Kroonenberg, Mrs. Hips met de fantastische zangeres Simone Roerade.

Bekijk hun optredens op you tube, en U snapt waarom wij trots zijn dit duo op ons podium te hebben staan. Het concert begint op zondagmiddag 9 december om 15.30 uur en kaarten 12,50 zijn te reserveren via: www.mariakapel.nl of telefonisch via 0478 636948 / 06 16170433

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet