Test

Doe mee aan InBeeld 2019

Geplaatst op: 13 maart 19

Ben jij in je vrije tijd bezig met beeldende kunst? Schrijf je dan nu in voor InBeeld, d prijs voor de beeldende amateurkunst in Nederlands- en Belgisch-Limburg. Je kunt je inschrijven voor de regio Venray t/m 25 maart 2019.

Ieder ingezonden werk wordt gexposeerd tijdens n van de regionale voorronden die worden georganiseerd in samenwerking met de centra voor de kunsten in Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard, Venlo, Venray, Weert en Tongeren (BE). Vanuit Venray ligt de organisatie bij Sanne Aben van Cultura Venray in samenwerking met Jeanny van Lieshout.

Doe mee!
Zie je al iets voor je? Word je fantasie geprikkeld? Heb je al zin om penseel, krijt of klei te pakken? Ga de uitdaging aan en schrijf zo snel mogelijk in voor InBeeld 2019. Inschrijven kan tot 25 maart 2019 voor de regio Venray.In 2019 is het thema Sporen. Ben jij de creatieveling die hier iets mee kan? Meld je aan!

Aanmelden
Aanmelden voor de InBeeld wedstrijd gaat via het online aanmeldsysteem. Door het invullen van alle gegevens en het selecteren van een voorrondelocatie reserveer je een gratis ticket. Dit is geldig als aanmeldbewijs. Na aanmelding word je op de hoogte gehouden via het door jouopgegeven e-mailadres. De volgende gegevens worden gevraagd bij aanmelding (zorg dus dat je deze gegevens bij de hand hebt):
- Naam, e-mailadres, woonplaats, telefoonnummer
- Titel werk
- Techniek/ materiaal werk
- Afmeting werk
- Daarnaast heb je de mogelijkheid om een foto van het werk te uploaden (niet verplicht).

Voorwaarden
- Alle beeldende materialen en technieken zijn toegestaan, met uitzondering van film en fotografie.
- Het werk mag niet groter zijn dan 100 x 100 cm (inclusief de lijst) of zwaarder zijn dan 25 kg.
- Het thema Sporen mag vrij genterpreteerd worden.
- Iedereen van 12 jaar en ouder die niet-professioneel actief is als kunstenaar en woonachtig is in Nederlands- of Belgisch-Limburg (of bijvoorbeeld hier actief is via verenigingen, lesateliers en/of centra voor de kunsten) mag meedoen.

Downloadhierde volledige wedstrijdvoorwaarden.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet