Test

Dit najaar: Rockkoor Venray

Geplaatst op: 26 juni 19

Komend najaar start onder het thema rock een nieuw zangproject voor mannen. Onder de vlag van het Venrays Mannenkoor wordt dit projectkoor opgezet. Benieuwd & interesse? Meld je aan!

Komend najaar start het Venrays Mannenkoor, onder het thema rock, een nieuw zangproject voor mannen!

RockKoor Venray is een nieuw op te richten zanggroep die bekende songs van Nirvana, Live of Bruce Springsteen a capella zal oppakken. Hiervoor kunnen enthousiaste mannen die onder deskundige leiding samen lekker bekende rocknummers willen zingen zich aanmelden. De vorm welke het koor uiteindelijk krijgt, en welke specifieke nummers er uiteindelijk gezongen worden is ook aan de deelnemers, zij bepalen mede de richting. Beatboxers en rappers zijn ook meer dan welkom om zich aan te melden. Ervaring is zeer zeker niet nodig, maar durf je het aan om eens een solo te zingen is dat meegenomen. We gaan werken met een muzikaal team en zullen ook gasten uitnodigen om workshops te geven. Denk aan een workshop vocal percussion, zangtechniek of presentatie.

In september gaan we van start met nieuw repertoire en werken we toe naar het maken van een videoclip, waarvan de presentatie zal worden gecombineerd met enkele optredens.De repetities zullen op donderdagavond plaatsvinden. Voorbereiden kan ieder voor zichzelf thuis met oefenmateriaal zoals ingezongen oefentracks. Geen verplichting, maar wel een pr om snel het repertoire eigen te worden. Houd onze facebookpagina in de gaten voor meer informatie:facebook.com/rockkoorvenray. Aanmelden kan via rockkoor@venraysmannenkoor.

 

Foto: Jolijn van Goch

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet