Test

De VakantieBieb gaat weer open

Geplaatst op: 22 juni 18

Het zomercadeautje van de Bibliotheek aan jou.Meer dan 60 e-books voor het hele gezin op uw smartphone of tablet.Met de VakantieBieb heeft iedereen toegang tot een omvangrijke selectie Nederlandse e-books gedurende de hele zomer. De VakantieBieb gaat op 1 juli open en sluit op 31 augustus. De VakantieBieb is een initiatief van de Bibliotheek om mensen kennis te laten maken met e-books en jeugd te stimuleren om in de vakantie te blijven lezen.

Lezen in de vakantie is leuk en slim
In de VakantieBieb staan ruim 30 e-books voor de jeugd. Varirend van avontuurlijke, griezel-, detective, fantasie- en humoristische e-books voor diverse leeftijdsklassen. De jeugd kan onder meer genieten van Kikker en heel bijzondere dag van Max Veldhuis, Blitz van Rian Visser, Geheim agent oma van Manon Sikkel, Joehoe! Ik wil een koe van Angelique van Dam en Legend van Marie Lu.

Volwassenen hebben ruime keuze uit romans of spannende en informatieve e-books. Meisje uit de trein van Irma Joubert, Lieveling van Kim van Kooten, Het geheim van mijn man van Liane Moriarty en de De tolk van Java van Alfred Birney zijn toegevoegd aan de VakantieBieb.

Ook zijn van 1 juli tot en met 31 augustus vijf luisterboeken toegevoegd aan de LuisterBieb die voor iedereen beschikbaar zijn: Bibliotheeklid of niet. Dus ideaal om deze zomer eens kennis te maken met luisterboeken. De titels zijn: Het geheim van mijn man - Liane Moriarty, Gebroken - B.A. Paris, Kolja - Arthur Japin, Legend (12+) - Marie Lu en Spinder (9-12) - Simon van der Geest

Lezen zonder internet
De VakantieBieb is gratis te downloaden op een tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store. De geselecteerde e-books komen op de boekenplank in de app te staan. Na het downloaden is voor het lezen van de e-books geen internetverbinding meer nodig. Ideaal dus voor vakantie.

Goed toegankelijk voor iedereen
Jeugd en volwassenen met dyslexie kunnen een deel van de e-books in een aangepast lettertype lezen (ePub-versie).

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet