Test

Dansinstructrice gezocht!

Geplaatst op: 25 augustus 17

Dansgezelschap Dancing Pearls uit Vredepeel is op korte termijn op zoek naar een dansinstructrice voor de dansgroep van meiden tussen de 7 en 11 jaar. Heb je interesse? Laat dit dan snel weten!

De Dancing Pearls uit Vredepeel is een dansvereniging met 22 leden (3 groepen) uit Vredepeel en 5 trainsters uit Vredepeel. Op deze manier brengen wij de jeugd uit Vredepeel van 4 tot 22 jaar samen om te bewegen op muziek. Een fantastisch initiatief, zeker omdat er sinds een aantal jaren geen basisschool meer is in Vredepeel en deze dansvereniging de leefbaarheid van Vredepeel op de kaart blijft zetten.

Praktische informatie
Op zeer korte termijn is het bestuur van de Dancing Pearls op zoek naar 1 (liefst 2) train(st)ers die de groep van 7 - 11 jaar wil trainen. Iemand die alle 3 de groepen wil trainen met ondersteuning van de huidige trainsters is ook een mogelijkheid. De Dancing Pearls treden gemiddeld 5 x voor en tijdens de carnaval op. Ze gaan (bijna niet) op toernooi en zijn een gezelligheidsvereniging met als doel kinderen uit ons dorp samen te brengen door middel van dans.De trainsters hoeven niet geschoold te zijn, maar een vereiste is wel dat je een dans kunt bedenken en aan kunt leren. Natuurlijk zijn een overdosis aan enthousiasme en voorliefde voor kinderen ook belangrijk.

Heb je interesse? Neem dan contact op met het bestuur van de Dancing Pearls via annebella79@hotmail.com!

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet