Test

Cultura Venray in beweging

Geplaatst op: 04 oktober 16

Een update:

Het nieuwe bestuur onder leiding van Wil van Gorkum is begin augustus begonnen. Het bestuur heeft drie keer vergaderd en is wekelijks door de kwartiermaker op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen.

Begin augustus is het zoeken naar nieuwe medewerkers van Cultura Venray gestart.

De vacatures zijn via de website, lokale media, Facebook en vacaturesites onder de aandacht gebracht. Er waren 180 reacties en er zijn een 15-tal sollicitatiegesprekken gevoerd. Begin september is de keuze voor het nieuwe team gemaakt. Medio september zijn de contracten getekend. Op 1 oktober is het nieuwe team van start gegaan.

Het team bestaat uit:

  • Sanne Aben (23), kunst en cultuur educatie en ontwikkeling
  • Marloes Kempkens (24), kunst en cultuur marketing, communicatie en events
  • Peggy Weber (39), kunst en cultuur informatie en relatiebeheer
  • Peter ter Huurne (58), teamleider voor 3 dagen per week
  • Wout Weijmans (61), advies en ondersteuning voor het culturele veld

Begin augustus heeft Peter als kwartiermaker aan het bestuur kenbaar gemaakt interesse te hebben in de rol van teamleider en was dus n van de 18 kandidaten voor deze functie.

Wout Weijmans uit Venlo heeft zich als vrijwilliger aangemeld. De komende maanden ondersteunt hij als adviseur het nieuwe team. Wout brengt een schat aan ervaring mee op het vlak van kunst en cultuur.

Na een zorgvuldig evaluatietraject is een keuze gemaakt voor twee leveranciers voor het logo en stylingconcept en de nieuwe website. Het logo is al zichtbaar op de website.

Binnenkortgaat de nieuwe website in de nieuwe styling de lucht in. Deze site biedt een actuele agenda en bevat nieuws over het culturele aanbod in Venray.

Alle administratieve en ondersteunende processen zijn ingericht. Denk hierbij aan een relatiebeheersysteem met contactgegevens van organisaties en personen actief in het Venrayse culturele netwerk.

Rond 1 november verwachten wij te verhuizen naar een locatie in het centrum van Venray.

Al met al is de opstartfase zo goed als afgerond. Het nieuwe team, de motor van Cultura Venray, draait!

Oktober staat verder in het teken van kennismaking en ontmoeting met het culturele veld. Naast vele individuele kennismakingen organiseren wij op maandagavond 31 oktober het eerste cultuurcaf.

We nodigen je daarvoor graag uit. Meer informatie volgt binnenkort.

Later in de maand informeren we je over de trajecten die al gestart zijn en waarin we een positieve bijdrage leveren aan een bloeiend kunst- en cultuurklimaat in Venray!

 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet