Test

Cultura Venray gaat verhuur gebouw Jerusalem cordineren

Geplaatst op: 09 juni 17

Cultura Venray gaat de komende maanden de cordinatie van de verhuur, het beheer en de exploitatie van het gebouw van kunstencentrum Jerusalem op zich nemen.

De afgelopen weken zijn er diverse vragen en verzoeken binnengekomen bij de gemeente over het huren van een ruimte in het gebouw Jerusalem. Met de opdracht voor Cultura Venray, de culturele netwerkorganisatie voor Venray, komt er eindelijk duidelijkheid voor deze personen en organisaties tot wie ze zich mogen gaan richten.
Namens Cultura Venray gaat Peter ter Huurne met de opdracht aan de slag. Als eerste klus gaat Ter Huurne huurovereenkomsten opstellen voor de huurders die vanaf 1 september as. gebruik willen maken van het gebouw. Tegelijkertijd werkt hij een plan voor de langere termijn van het gebouw uit. Dit plan moet er toe bijdragen dat het gebouw weer gaat bruisen en dat Jerusalem een creatieve broedplaats wordt.

Graag aanmelden voor 18 juni
Vanaf nu kunnen genteresseerde huurders zich bij hem melden. Ook organisaties die zich eerder al gemeld hebben worden verzocht hun belangstelling nogmaals kenbaar te maken, zodat er een helder beeld ontstaat van de huurders die vanaf 1 september in het gebouw aan de slag willen en welke ruimte zij nodig hebben. Graag een berichtje voor 18 juni as. Nieuwe huurders voor de nog vrije ruimten en beschikbare tijden zijn uiteraard van harte welkom. Interesse? Neem dan contact op met Peter via peter@culturavenray.nl of via 06-40215609

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet