Test

Blog 1.0: Welkom!

Geplaatst op: 05 september 17

Cultuur in Venray: het veld aan het woord!

H hallo, wat leuk dat je bent begonnen met het lezen van onze eerste blog. Ja je leest het goed, een blog waar we zoveel mogelijk culturele en kunstzinnige liefhebbers uit de gemeente Venray aan het woord willen laten. Iedereen krijgt de kans en verdient een podium!

Ik hoor jullie denken: Hoe verzinnen ze het en wat zijn ze van plan?
Nou dat is eigenlijk heel simpel. Het afgelopen jaar hebben we heel veel inspirerende personen en organisaties van de Venrayse kunst & cultuurwereld leren kennen. En we kunnen onze enthousiasme natuurlijk wel op jullie proberen over te brengen, maar deze fantastische mensen kunnen dat natuurlijk veel beter zelf!

Zelf zijn we als team van Cultura Venray een en al cultuurminded en dat ook op verschillende kunst- en cultuurgebieden. Van beeldende kunst tot dans en van literair tot blaasmuziek, het is zo mooi om te zien dat cultuur leeft en blijft leven door zoveel liefhebbers die er alles aan doen dat de kunst & cultuur in Venray en omstreken ook behouden blijft.

We kennen natuurlijk al heel veel energieke en enthousiaste personen, maar weet je iemand die echt niet mag ontbreken in het veld aan het woord of ben je dat misschien wel zelf?! Stuur even een berichtje aanmarloes@culturavenray.nlen krijg het podium dat je verdient!

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet