Test

BiblioNu start Taalcaf

Geplaatst op: 12 januari 18

Een taal leer je pas echt goed als je veel oefent. BiblioNu Venray gaat in januari van start met het Taalcaf. Een plek waar bezoekers op een leuke manier samen de Nederlandse taal kunnen oefenen. Met mensen die nog niet zo lang Nederlands praten en met mensen die de taal goed spreken. Elke bijeenkomst heeft een ander thema.

Marita Peeters, specialist specifieke doelgroepen van BiblioNu heeft hoge verwachtingen van het Taalcaf: Het is zo belangrijk dat mensen met Nederlands als tweede taal de mogelijkheid krijgen om met Nederlanders te praten. We hebben gemerkt dat er veel behoefte aan is. Van bezoekers in de bibliotheek krijg ik regelmatig de vraag of we die mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en samen te praten, kunnen bieden.

Wanneer?
Het Taalcaf is elke laatste donderdag van de maand van 13.00 14.30 uur in de bibliotheek Venray, Merseloseweg 59. De eerste keer is op 25 januari. Marita Peeters is nu al enthousiast over het Taalcaf. Het lijkt me ontzettend leuk als er straks een grote groep mensen van diverse nationaliteiten in onze bibliotheek samen aan het kletsen is over diverse onderwerpen. De bibliotheek als laagdrempelige organisatie die midden in de samenleving staat, is hiervoor de ideale locatie. Het taalcaf wordt zonder twijfel een leuke plek om elkaar beter te leren kennen.

Iedereen is welkom en deelname is gratis. Van tevoren aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.biblionu.nl

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet