Test

BiblioNu kleurt groen

Geplaatst op: 02 maart 18

Het thema voor de Boekenweek van dit jaar (10 18 maart) is `Natuur`. BiblioNu bruist tijdens de Boekenweek volop. In samenwerking met Stichting Natuurlijk Gezond Noord-Limburg zijn diverse stands ingericht en worden er activiteiten georganiseerd om bezoekers te informeren en te inspireren over natuurlijke gezondheid. In de bibliotheek liggen literaire landkaarten, growing paper ansichtkaarten en het Boekenweekmagazine klaar.

Opening Boekenweek
Op zaterdag 10 maart om 10.00 uur in Horst en om 11.30 uur in Venray wordt de Boekenweek geopend, gevolgd door de lezing De natuur dat ben jij door Marike van Eijs. Gedurende de week zijn er diverse activiteiten. Uitgebreide informatie is te vinden in het programmaboekje en na te lezen op www.biblionu.nl

Belevingsmarkt
Op woensdag 14 maart van 14.00 17.30 uur in Venray en op vrijdagavond 16 maart van 13.00 - 20.00 uur in Horst is er een belevingsmarkt vol natuurlijke therapien om zelf te ervaren.

Natuurlijk Gezond Noord-Limburg
Bij het platform voor natuurlijke gezondheid zijn therapeuten aangesloten die samen de natuurlijke gezondheid in de regio op de kaart zetten. Ze informeren, inspireren en verbinden door presentaties en demonstraties over natuurlijke gezondheid.

Weggevertjes
De bibliotheek biedt een uniek cadeau aan: de literaire landkaart. Op deze uitvouwbare kaart is ons land prachtig vormgegeven in tekst. De twaalf provincies zijn opgetekend uit boekfragmenten die een natuurlandschap omschrijven. Het gratis boekenweekmagazine staat naast thematische titels vol met actuele tips- en uitgaven. Aangevuld met bijzondere interviews en exclusieve reportages. Als extraatje liggen er voor bezoekers growing paper ansichtkaarten klaar. Haal de natuur binnen en geniet na 2 weken van een veldboeket van gemengde bloemen.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet