Test

Beleef ook het schuttersgevoel mee?

Geplaatst op: 12 juni 18

Tijdens lezingen, presentaties in ontmoetingen hoort Schutterij 't Zandakker Gilde Sint Jan vaak: Wat is dat schuttersgevoel nu en wat maak je mee op zon Oud Limburgs Schuttersfeest. Het toverwoord is beleving, een beleving, die je niet kunt navertellen als je er nooit bij bent geweest.

Duizenden schutters, allemaal gekleed in de schuttersuniformen, van oud-militair, tot de modernere infanterie, tot historische en fantasie uniformen, die samen komen om een schuttersfeestte beleven. Zeker op het moment dat je een schutterskoningin meeneemt in de optocht, zal je gedragen orden door de duizenden toeschouwers en zeker zal dit gebeuren dit jaar en mag je er gewoonweg niet bij ontbreken.

De schutterij t Zandakker Gilde Sint Jan Venray, wil daarom jou een speciaal aanbod doen en een zestal personen aanbieden om gratis mee te gaan naar het Belgische Raam en het Oud-Limburgs Schuttersfeest mee te maken. Als er een passend uniform er is, zullen zij jou in recordtijd de discipline bijbrengen en zul je door de straten van Raam paraderen als schutter. Dit geldt ook voor de jongeren onder ons.

Heb je interesse, reageer dan voor zondag 17 juni via het mailadres info@zandakker.nl en ze laten je zo het schuttersgevoel beleven!

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet