Test

60 jarig bestaan MMSK St. Petrus Banden

Geplaatst op: 19 juni 19

M.M.S.K. St.- Petrus Banden viert haar 60 jarig bestaan! Er zijn nog enkele gratis kaarten beschikbaar voor het Jubileumconcert a.s. zondag 23 juni.

In Venray bestond in de jaren 1950 het Sint Antoniuspatronaat. Het doel van het patronaat was om opgroeiende jongens van de straat te houden. In 1959 werd er binnen het patronaat een drumband opgericht om tijdens wandelevenementen muziek te maken, wat in die tijd heel populair was. Hier werden de beginselen gelegd van de vereniging die dit jaar jubileert.

Zowel in beeld als in geluid nemen zij je mee door de geschiedenis van onze vereniging. Tevens worden onze 60-jarige jubilarissen deze avond gehuldigd. Frans Rommen, Willem van Lieshout en Jan van Kempen zijn al lid sinds het eerste uur! Dit mag niet ongemerkt voorbijgaan. Daarnaast zal Jos Wijnen gehuldigd worden voor zijn 25 jarig lidmaatschap.

Het concert begin om 14.00 uur en vindt plaats in de kleine zaal van Schouwburg Venray en zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Na het concert is er gelegenheid om de jubilarissen te feliciteren. Voor het reserveren van uw GRATIS kaarten, kun je een e-mail sturen naar secretaris Jack van der Elsen via secretaris@mmskstpetrusbanden.nl

 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet