Test

pop up galerie Venray heropent

Geplaatst op: 06 mei 22

POP-UP GALERIE VENRAY HEROPENT MET EXPOSITIE “WALK ON THE WILD SIDE”

 

Op zondag 15 mei om 15.00 uur wordt in het voormalige Xenos pand aan het Kapelaanspad te Venray de expositie “Walk on the wild side” geopend. In deze expositie laten kunstschilders Nicole Jeurissen en Tamara Martens zien hoe zij Lou Reeds “wild side” vorm geven met verf en kwast. Saskia Martens becommentarieert dat met boeiende teksten.

 

“Walk on the wild side” is inmiddels al de 16e expositie in het kader van benutting leegstaande panden. De reeks werd vorig jaar onderbroken door een combinatie van Coronamaatregelen en een nieuwe bestemming van het pand waarin tot dan toe met veel succes aansprekende kunst werd geëxposeerd.

 

Eigenaar Suyderland heeft grootse plannen met het nu leegstaande Xenos pand. Op termijn wordt het een prachtig pand voor winkelend Venray. Tot die tijd mag iedereen zich er verwonderen over de kunstzinnigheid, verbeelding en creativiteit van regionale kunstenaars.

 

Tot 31 juli zijn Nicole Jeurissen en de tweeling Tamara en Saskia Martens aan zet. Beide schilderessen hebben hun atelier in het Schoutenstraatje bij Cultura Venray, maar zullen tijdens de looptijd van de tentoonstelling regelmatig gaan werken in het Xenos pand.

 

De expositie is geopend op vrijdagen, zaterdagen en koopzondagen van 13.00-16.00 uur. Er is altijd een exposerende kunstenaar aanwezig. De entree is gratis.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet