Test

Euterpe annuleert Vastelaovesconcert

Geplaatst op: 17 januari 22

Koninklijke Harmonie Euterpe annuleert voorde tweede keer op rij het  traditionele vastelaovesconcert. Het is nog steeds niet bekend wanneer uitvoeringen met publiek weer zijn toegestaan. Vanwege de korte repetitietijd tot het concert en de onzekerheid over de regels is het voor Euterpe niet mogelijk om het vastelaovesconcert te organiseren.

“Vanaf komende donderdag mogen wij wel, na een paar maanden stil te hebben gelegen, weer repeteren”, zegt Wim De Schryver, president van Koninklijke Harmonie Euterpe. “Dat gaan we dan ook met volle overgave doen. Dit is hét moment voor muzikanten die graag eens willen komen meedoen of meeluisteren om aan te sluiten.”

Euterpe legt de focus op de vastelaovesmis, die bij doorgang live uitgezonden gaat worden. “Vervolgens staat er in mei een concertreis naar Berlijn op het programma en zijn we in juni alweer in de schouwburg te beluisteren met het themaconcert Musicals in Concert.”

Met mensen die al een kaartje hebben gekocht voor het vastelaovesconcert zal contact worden opgenomen over de restitutie. Bewaar de tickets nog even.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet