Test

Nieuwsbrief 1 - 2022

Geplaatst op: 07 januari 22

Tijd voor verandering!  

Weer ging het einde van het jaar voorbij zonder muzikale klanken, zonder activiteiten en zonder evenementen. Weer had corona een flinke vinger in de pap. We hopen dat 2022 een jaar is van verandering, voor iedereen! Laten we samen de schouders er weer onder zetten en, zodra het mag en kan, weer ontzettend mooie en fantastische evenementen organiseren en creatieve ideeën de wereld in helpen. 

Binnen het team van Cultura Venray is het ook tijd voor verandering. Marloes heeft aangegeven dat ze een andere fantastische uitdaging heeft gevonden en zal ons in februari gaan verlaten. Op dit moment zijn we dan ook druk bezig met terugkoppeling en overdracht. Zodra we precies weten wie welke werkzaamheden van Marloes oppakt, communiceren we dit naar buiten. Heb je nieuws of een toekomstig evenement wat op onze site geplaatst kan worden? Stuur dit vanaf nu naar communicatie@culturavenray.nl en het wordt opgepakt. 

Deze nieuwsbrief staat vol met nieuwe, leuke ideeën en interessante weetjes vanuit jullie! Heb je over andere onderwerpen vragen, wil je advies of ondersteuning? Neem contact met ons op via mail of telefoon, en we plannen een afspraak in.

Veel leesplezier!


Klik hier voor de gehele nieuwsbrief 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet