Test

Nieuwsbrief 5 - 2021

Geplaatst op: 22 oktober 21

Heerlijk wat een energie!  

Op het moment van schrijven, krijgen we dagelijks nieuwe mails binnen met de vraag of we een concert of andere voorstelling willen plaatsen. Echt zo heerlijk om te zien dat de kunst & cultuurwereld uit zijn voegen barst en denkt in mogelijkheden! Heb jij een nieuw evenement wat nog niet op onze site staat? Mail even naar communicatie@culturavenray.nl en het komt er zo snel mogelijk op te staan!

Ja je leest het goed, we hebben een aantal 'duurzame' mailadressen aangemaakt, zodat we geen mailtjes over het hoofd zien. Naast het mailadres 'communicatie' is er ook een mailadres 'administratie' (administratie@culturavenray.nl) bijgekomen en hebben we nieuw leven geblazen in het mailadres voor Cultuur in de Klas (cik@culturavenray.nl). 

Het was voor Marloes niet nodig om zich af te vragen of er genoeg input was voor deze nieuwsbrief, want het kwam (bijna) vanzelf aanwaaien. Deze nieuwsbrief staat vol met nieuwe, leuke ideeën en interessante weetjes vanuit jullie! Heb je over andere onderwerpen vragen, wil je advies of ondersteuning? Neem contact met ons op via mail of telefoon, en we plannen een afspraak in.

Veel leesplezier!


Lees hier de gehele nieuwsbrief

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet