Test

Kerstkoopzondag in Venray

Geplaatst op: 13 december 21

Allerlei activiteiten kunnen of mogen niet doorgaan vanwege corona. Maar, met alles dat wel door mag gaan, maken we er weer een gezellig weekend van. Er komen muzikanten en daar waar ze niet zijn klinkt kerstmuziek uit de luidsprekers en kun je regelmatig een orgeldraaier tegen komen.. Helaas staat de kerststal er dit jaar niet. Maar de kerstgroep is te zien in een leegstaand pand in De Bleek. Er loopt ook alle dagen een kerstman door het centrum.

En er is zaterdag en zondagmiddag een Snowglobe met een diameter van 6 meter (Ideaal voor het maken van kerstfoto’s) en  een Snowboardsimulator om je een wintersportgevoel te geven.

En bij ‘Kraak de Kluis’, die zaterdag en zondag op het Henseniusplein staat, is elke kassabon van alle winkels in het centrum vanaf 20 euro deze dagen geld waard.
Je kunt met je kassabon een gratis foto in de Snowglobe laten maken of een gokje bij “Kraak de Kluis” doen. Daar maak je kans op meer dan € 2500,- aan prijzen. Waarvan 4 hoofdprijzen:

  • Een iPad 10.2 (2020) 32GB wifi spacegray ter waarde van € 400,-
  • Een iphone SE refurbisted
  • Twee maal een Bluetooth speaker LG Pk5 ter waarde van € 150,-

Maar ook vele kleine prijzen, cadeaubonnen van € 5,- tot € 25,- en divers pakketten met waarden van €25,- tot € 75,-. Op zondag kun je bij 15 horecazaken buiten je hapje of drankje nuttigen, zodat je niets van de gezelligheid hoeft te missen. Kortom, we doen er alles aan om de laatste koopzondag dit jaar toch nog zo feestelijk mogelijk af te sluiten met een compleet koopweekend.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet