Test

Filmkring Venray gaat door!

Geplaatst op: 19 november 21

Na de persconferentie van vrijdag 12 november is het duidelijk geworden dat Filmkring Venray, ondanks verscherpte coronamaatregelen, voorlopig door kan gaan met het filmprogramma. De bioscopen blijven voorlopig open!

In september heeft Filmkring Venray het seizoen 2020-2021 hervat met de extra toegevoegde film 'Mijn beste vriendin Anne Frank', aangeboden door bioscoop Luxor. Gelukkig hebben de meeste abonnementhouders van vorig seizoen daar gebruik van gemaakt. Jouw abonnement is toen vervangen door een kaartje met de nieuwe data. Kom je voor het eerst dit seizoen, dan word jouw abonnementskaart van vorig seizoen bij de ingang ingeruild voor een kaartje waarop de juiste data van de nog te vertonen films staan vermeld. Dit is dan jouw nieuwe abonnement dat je moet laten zien bij een voorstelling, ook al staat erop vermeld dat het geen abonnement is. 

Het programma van Filmkring Venray wordt vervolgd het programma met de aangrijpende Noorse film 'Out Stealing Horses' van Hans-Petter Moland. De voorstellingen zijn vanaf donderdag 25 november 20.00 uur en dan zondag 28 november 16.00 uur, maandag 29 november 20.00 uur, dinsdag 30 november 20.00 uur, woensdag 1 december 20.00 uur.

Je dient jouw bezoek te reserveren via de bioscoop, telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden (door de week ‘s avonds en op woensdag en in het weekend ook ’s middags) nummer 0478- 513890. Vanwege de coronamaatregelen ben je verplicht een QR-code te tonen of negatief testbewijs. Verder dient in de hal een mondkapje gedragen te worden, maar dat mag in de zaal af, waar verder ook geen beperkingen gelden. Wel het advies om rekening te houden met elkaar. Helaas is de bar gesloten voor consumpties.

Hoe het verder zal gaan met het Filmkring programma is helaas niet te voorspellen. De Filmkring is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom corona en de verdere maatregelen die de overheid neemt. Ze hopen er het beste van en wensen u dan ook een goede gezondheid!

 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet