Test

Concert Jodymoon bij Mariakapel

Geplaatst op: 11 november 21

Sinds enkele weken is het weer mogelijk om concerten te bezoeken met maximaal ¾ van het totale aantal bezoekers. Wanneer de coronacijfers in de komende weken niet opnieuw roet in het eten gooien start het muziekpodium van de Mariakapel  het nieuwe concertseizoen zondag 21 november a.s. met een concert van Jodymoon.

In de afgelopen 10 jaar heeft Jodymoon al twee keer eerder een uitverkocht concert op ons podium gebracht. Jodymoon heeft het afgelopen coronajaar niet stil gezeten en hard gewerkt aan een nieuw album “Firestone” dat recent is uitgekomen en zowel in de muziekpers als in de dagbladen zeer lovende recensies kreeg. Na 6 eerdere albums is dit een echte duo-CD met in de hoofdrol Digna Janssen op piano en zang en Johan Smeets als multi-instrumentalist op gitaar en percussie. Al vroeg in hun bestaan wonnen zij in 2008 de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland met hun warme mix van singer-songwriter, folk, pop en roots. De van oorsprong jazz-zangeres Digna is er eentje die je op afstand herkent door haar soulvolle- en gepassioneerde sound. De muziek van Jodymoon is doortrokken van melancholie, volwassen sentiment en verlangen. In hun muziek klinkt duidelijk een goed gevoel door van folk en blues. Niet alleen in Nederland trekken zij volle zalen, maar ook zijn hun optredens in Canada, Engeland, Italië en Duitsland een groot succes. Zo traden zij o.a. ook op in de voorprogramma’s van Joan Armatrading, Damien Jurado, Wende en Tom Mc Rae. Wanneer de richtlijn van het ministerie m.b.t. theatervoorstellingen in de komende weken niet wezenlijk verandert  vindt dit concert plaats op zondagmiddag 21 november om 15.30 uur. Kaarten à € 12,50 zijn telefonisch te reserveren: 0478 636948  of  06 16170433

Bij bezoeken van het concert is een geldige QR-code noodzakelijk. Mochten de coronacijfers zich komende weken explosief ontwikkelen, waardoor het niet verantwoord is om het concert te laten plaats vinden, dan laten we dat degenen die gereserveerd hebben tijdig weten.

Beluister Jodymoon via:  youtube jodymoon firestone.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet