Test

Literair Caf Venray: het kan nog ...., doen dus

Geplaatst op: 04 oktober 21

Stichting Literair Café Venray heeft inmiddels een mooi aantal aanmeldingen voor haar seizoenpas 2021-2022 ontvangen. Daar zijn we dan ook heel blij mee en iedereen dankbaar voor. Immers zonder deze trouwe volgers, onze seizoenpashouders, die ook gedurende de coronatijd bij ons bleven, zou Literair Café Venray aan alle literatuurliefhebbers geen boeiende schrijversbijeenkomsten kunnen aanbieden.

Voor degenen, die niet bekend zijn met de seizoenpas van Literair Café Venray, nog twijfelen, of nog niet toegekomen zijn aan het aanvragen van de seizoenpas voor het komende seizoen, willen we nog eens alle voordelen voor de pashouder  van een dergelijke seizoenpas op een rijtje zetten. 

De kosten van een seizoenpas voor het bijwonen van alle zes bijeenkomsten zijn met € 40 euro gelijk gebleven. Ook de mogelijkheid om de pas door te geven aan een ander, wanneer je zelf een keer niet kunt, bestaat nog. De pas geeft bovendien gratis toegang tot de prijsuitreiking van de wedstrijd voor amateur-schrijvers en -dichters de Raadselige Roos op zondag 23 januari 2022 in Zaal 7 van Hotel Asteria in Venray. Voor de uitgenodigde schrijvers en de data van de lezingen, kun je terecht op onze website www.literaircafevenray.nl   

Zich aanmelden voor de seizoenpas 2021-2021 kan als voorheen door een e-mail, met uw voornaam, achternaam en adresgegevens te sturen naar secretariaat@literaircafevenray.nl en door het overmaken van de € 40 euro op NL46RABO0132594250, t.n.v. Literair Café Venray, onder  vermelding van jouw naam en ‘seizoenpas 2021-2022’. Wanneer je dit doet vóór 30 september a.s., dan ontvang je jouw seizoenpas tijdig en vóór de eerste bijeenkomst met Oek de jong op 10 oktober a.s. 2021.

De bijeenkomsten vinden plaats op zondagmorgen in ons vertrouwde Odapark en beginnen alle om 11 uur. Alleen de ontmoeting met Hanneke Hendrix vindt plaats in de Bibliotheek Venray, waar we in het afgelopen coronajaar al een aantal keren te gast waren

Wat betreft de coronapreventie bij de bijeenkomsten zijn de dan geldende regels van kracht. Wij zullen die tijdig, voorafgaand aan iedere bijeenkomst met je communiceren. De organisatie wenst je alvast een mooi cultureel en literair seizoen toe en hoopt je weer als trouwe vaste kaarthouder te mogen begroeten.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet