Test

Maak kennis met Rock in Rooy

Geplaatst op: 06 september 21

Het (mannelijke) Rockkoor Venray en het vrouwelijke Rockkoor Rock in Rooy gaan voortaan samen verder onder de vlag ‘Rock in Rooy’.

De afgelopen coronaperiode is gebruikt om beide projectkoren samen te voegen tot één geheel. Het koor bestaat inmiddels uit 41 leden en is druk bezig met het opbouwen van een repertoire onder leiding van muzikaal leider Ad Welten.

Inmiddels heeft het nieuwe koor ook een vijfkoppig bestuur en worden er stappen gezet op weg naar een officiële vereniging. Het bestuur bestaat uit Karin Wolters (voorzitter), Pamela van Heeswijk, Geert Daemen, Sef Hendrikx en Michel Arts. De komende tijd benut het koor de tijd goed om de laatste puntjes op de i te zetten waarna zij zich gaan presenteren.

De mannen van het koor doen in november nog alleen mee aan a Tribute to Queen, een ode aan Queen door MMSK St. Petrus Banden in de schouwburg, omdat de voorbereidingen daarvoor al in een vergevorderd stadium waren. Hierna voegen de dames zich bij de heren waarna het eigen opgebouwde repertoire aan de beurt komt. Wil jij onderdeel uitmaken van deze rockende club? Aanmelden kan via rockinrooyvenray@gmail.com.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet