Test

Meld je aan voor de kunsttak van de Raadselige Roos

Geplaatst op: 06 september 21

Ieder jaar vindt de schrijfwedstrijd ‘De Raadselige Roos’ plaats onder de vleugels van het Literair Café Venray. Naast de proza en poëzie krijgen (amateur)kunstenaars ook ieder jaar de kans om een werk te maken rondom het thema. Ook dit jaar is de organisatie op zoek naar jou. Kunstenaars kunnen tot 10 november as. hun werken aanleveren!

De Raadselige Roos staat open voor iedereen, die de ambitie heeft een verhaal of gedicht te schrijven en biedt u als deelnemer naast een podium ook de gelegenheid om uw werk, prozaverhaal of gedicht, door een jury te laten beoordelen en met dat van andere schrijvers en dichters te (laten) vergelijken. Zo ook de kunsttak. Dit jaar kunnen (amateur)kunstenaars rondom het thema ‘de Overkant’ hun fantasie de vrije loop laten gaan. Na de inleverdatum zal een jury alle werken beoordelen en worden er een aantal werken uitgekozen en gelinkt aan de winnende proza en poëzie werken.

Denk je erover om mee te doen, maar heb je nog meer informatie nodig? Neem contact op met Marlies van Zeben via +31 6 30935336

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet