Test

Tussen de 12 & 21 jaar? Meld je aan voor het Prinses Christina Concours!

Geplaatst op: 02 september 21

Een nieuw seizoen boordevol muzikale activiteiten en concoursen staat voor de deur. Een van de eerstvolgende evenementen is het Prinses Christina Jazz Concours. De inschrijving is vanaf deze week geopend!  

Iedereen tussen 12 en 21 jaar met gevoel voor jazz kan zich tot en met 1 oktober inschrijven via de website van het Prinses Christina Concours. Ken je jonge muzikanten tussen 12 en 21 jaar die feeling hebben met jazz òf één van zijn aanverwante stijlen zoals bossa nova, samba, funk, soul of latin? De organisatie zou het fantastisch vinden als je hen op de hoogte wilt brengen van ons concours door deze e-mail door te sturen!

Meedoen aan het Jazz Concours is een unieke ervaring! Door zelf te spelen, te luisteren naar elkaar en te leren van professionals komen ze een stap verder in hun muzikale ontwikkeling. Samen met jou willen ze zoveel mogelijk jonge jazzmuzikanten prikkelen om mee te doen aan het Jazz Concours. De organisatie hoopt op veel aanmeldingen zodat ze er weer een swingende editie van kunnen maken! 

Klik hier voor meer informatie. 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet