Test

Literair Caf Venray presenteert nieuw seizoen

Geplaatst op: 31 augustus 21

Evenals vele anderen hoopt ook Stichting Literair Café Venray in het komende seizoen weer vrijuit en voluit te kunnen gaan en weer boeiende schrijversbijeenkomsten te organiseren, zoals zij dat vóór de corona-periode ook elk jaar gewoon was.

In de beide voorafgaande seizoenen moest het Literair Café Venray helaas meerdere schrijversbijeenkomsten vanwege de geldende coronamaatregelen annuleren, c.q. naar een latere datum uitstellen. In het  afgelopen seizoen konden wel de lezingen van Arthur Japin, Franca Treur en Judith Koelemeijer doorgaan, maar deze met een beperkt aantal toehoorders. De lezingen met Hanneke Hendrix en Mirthe van Doornik zijn uitgesteld tot het nieuwe seizoen 2021-2022.        

Hoe het komende jaar ook zal zijn of worden, voor het seizoen 2021-2022 heeft Literair Café Venray in elk geval weer aansprekende schrijvers voor een lezing in  Venray uitgenodigd. Het nieuwe literaire seizoen wordt geopend op zondag 10 oktober met Oek de Jong, op zondag 14 november gevolgd door Mirthe van Doornik. Hanneke Hendrix sluit op zondag 12 december het eerste deel van het seizoen in 2021 af. In 2022 na de bekendmaking van en de prijsuitreiking aan de winnaars van de Raadselige Roos, de 29e  editie van deze schrijfwedstrijd voor amateurschrijvers en -dichters door Literair Café Venray, komt op zondag 13 maart 2022, Simone Atangana Bekono (genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs 2021) naar Venray. De gastschrijver voor de lezing in de maand april 2022 is nog niet bekend, maar wie het wordt, zal op de website van Literair Café Venray te lezen zijn. Gerda Blees, eveneens genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs 2021 (en winnares van  EU-literatuurprijs 2021) zal het seizoen op zondag 15 mei 2022 in literaire stijl afsluiten. Alle lezingen beginnen om  11.00 en vinden plaats in het Theehuis van het Odapark in Venray. Alleen de lezing met Hanneke Hendrix op 12 december 2021 zal plaatsvinden in de bibliotheek in Venray aan de Merseloseweg.

Iedereen, die van literatuur, van lezen houdt en graag schrijvers over zichzelf hun leven en hun werk hoort vertellen en vragen uit het publiek beantwoorden, kan bij Literair Café Venray hiervoor een voordelige seizoenpas kopen. Deze kost slechts € 40,- en geeft toegang tot alle zes de schrijversbijeenkomsten in het seizoen 2021-2022. De prijs aan de kassa bedraagt € 12,50 per bijeenkomst. Verder is de seizoenpas  overdraagbaar. Dit betekent, dat wanneer je niet zelf kunt komen, iemand anders met jouw pas in jouw plaats naar de betreffende schrijversbijeenkomst kan komen.

Je kunt door een e-mail naar secretariaat@literaircafevenray.nl te sturen en door € 40,- over te maken naar bankrekening NL 46 RABO 0132594250 van Literair Café Venray, o.v.v. jouw voornaam, achternaam, adres en ‘seizoenpas 2021-2022’, jouw seizoenpas aanvragen.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet