Test

De Venrayse Vrijwilligersmarkt 2021

Geplaatst op: 27 augustus 21

Zaterdag 18 september van 10 uur tot 14 uur vindt in Venray de vierde vrijwilligersmarkt plaats. Alle bewoners die interesse hebben om (ander) vrijwilligerswerk te gaan doen - van jong tot oud – kunnen iets van hun gading komen zoeken. Vrijwilligersorganisaties en bewonersinitiatieven die interessante projecten, klussen en taken hebben voor deze vrijwilligers presenteren zich achter de marktkramen.

Deze markt is een ideale manier om verbindingen te leggen tussen inwoners van Venray die vrijwilligerswerk willen doen en de organisaties die graag willen kennismaken met deze gemotiveerde mensen. Reserveer alvast in de agenda: zaterdag 18 september ‘De Venrayse Vrijwilligersmarkt’!

Hebben jullie interesse in een marktkraam als vrijwilligersorganisatie, bewonersinitiatief of als groep enthousiaste vrijwilligers, dan kunnen jullie dit nu al aan ons doorgeven. Aanmelden kan via de site van Match. 

Uiterste datum van inschrijving is uiterlijk 12 september 2021. Het is geheel gratis behalve als je zonder afmelding verstek laat gaan (uiterlijk één week voor het event).
Dan moet de organisatie logischerwijs een bedrag van € 40,00 in rekening brengen.
 
In de week voor de markt ontvang je per e-mail nog aanvullende informatie als je deelneemt aan de markt. Wees er snel bij want vol = vol! Voor vragen kun je mailen naar: info@matchvoorvrijwilligers.nl.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet