Test

Living Statues in Venray op koopzondag 29 augustus, met kinderworkshop

Geplaatst op: 24 augustus 21

Zoals elke koopzondag wordt ook deze zondag in het winkelcentrum van Venray een topper voor jong en oud. Al voor het vijfde jaar is Venray een koopzondag gevuld met Living Statues. Dit festival trekt elk jaar meer bezoekers. Dat komt doordat alleen professionele acteurs worden gecontracteerd. Naast diverse prijswinnende acts, worden ook diverse nieuwe acts voor het eerst aan het publiek getoond in Venray. Natuurlijk is het een kunst om totaal stil te staan, maar de verrassing zit in de houterige onverwachte bewegingen die telkens de kijkers op het verkeerde been proberen te zetten. Houd het fototoestel bij de hand, want deze middag valt veel te beleven. De beelden staan verdeeld over het hele centrum in Venray.

Twee dinerbonnen worden verloot onder alle stemmers.
Bij alle beelden liggen stemformulieren waarmee iedereen kan stemmen. Om alle beelden goed te kunnen vinden staat achterop de stemformulieren een plattegrond met een schema met alle beelden. Lever je ingevuld stemformulier vóór 16.30 uur in bij de Wereldwinkel en ding mee naar een van de dinerbonnen van honderd euro!

En extra voor kinderen: hoe word ik een Living Statue?
Voor de kinderen is er, op de Grote Markt, weer een spectaculaire (gratis) activiteit; hoe word ik een Living Statue? In 10 minuten wordt je geschminkt, aangekleed en leer je hoe je het beste als levend beeld kunt gaan staan. Voor je het weet verras je de omstanders.

Let op: er kunnen die middag maar maximaal 75 kinderen mee doen. Meldt je daarom vooraf aan om verzekerd te zijn van deelname. Stuur daarvoor een mailtje naar activiteiten@venray-centraal.nl  en vermeld daarin je naam en de tijd dat je wilt komen (tussen 12.30 uur en 16.30 uur). Aangemelde kinderen gaan voor op de wachtrij.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet