Test

Dylan Haegens rondt LegoMasters Kermis Venray 2021 leuk af

Geplaatst op: 24 augustus 21

Vrijdagmiddag 20 augustus brak een spannend uurtje aan voor tien prijswinnaars van de LegoMasters wedstrijd van winkeliersvereniging Venray Centraal. Zesenzestig bouwers hadden hun best gedaan om de mooiste, creatiefste, opvallendste en kleurrijkste kermisattracties te bouwen. Het waren stuk voor stuk prachtige creaties die verdeeld door het centrum te zien zijn geweest. Terecht dat daarom ALLE deelnemers namens de horeca getrakteerd werden op een Pannenkoek bij de Perdstal.

Zeven deelnemers in de zaal en drie via een livestream verbonden, zaten op het puntje van hun stoel toen Dylan Haegens op zijn wervelende manier binnen kwam.
Eerst noemde hij een voor een de drie prijswinnaars die willekeurig uit de 750 stemformulieren waren getrokken. Steef Arts kreeg met zijn eerste plaats de grootste Legobon van honderd euro. Daarna waren de drie publieksprijzen aan de beurt, waarbij Joppe en Pim Beckers als winnaars ook weer een bon van honderd euro kregen.
En het laatste en spannendste waren de prijzen voor de vier winnaars die de vakjuryleden hadden bepaald. Alle vier kregen ze een juryrapport voorgelezen. Eerst weer de kleinere bonnen van vijfentwintig en vijftig euro.
Toen op het laatst de winnaar van de vakjury bekend werd, viel iedereen bijna van verbazing van zijn stoel. Het bleek dat Joppe en Pim niet alleen de meeste stemmen van het publiek hadden gekregen, maar ook de winnaars waren volgens de vakjury. Dus kunnen we met recht spreken van een Super winnaar van LegoMasters Venrayse Kermis 2021! Alle prijswinnaars gingen met een grote snoepzak, een zak legoblokjes en een Dopper-drinkfles met hun eigen naam tevreden naar huis.

Het was een mooie afronding van de lego-tijd rond de koopzondag in juli en de grote kermis. De winkeliersvereniging zorgt altijd voor gezelligheid en vooral tijdens koopzondagen. Zo staan op 29 augustus weer de levende standbeelden en speciaal voor de kinderen een kinderworkshop op het programma, in september is het weer modekoopzondag en er wordt al volop gewerkt aan de meest spectaculaire Halloweenkoopzondag in oktober.

De foto’s in de bijlage zijn van Foto Dom Melskens, alleen plaatsen met vermelding van hun naam!
(nu verkleind zodat ze alle 5 bij deze mail passen. Originele foto’s worden op verzoek toegestuurd)

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet