Test

Dylan Haegens aan het werk als jurylid voor Lego Masters Venray

Geplaatst op: 03 augustus 21

Samen met Ilse Fransen van het Pannekoekenhuis de Perdstal, Marcel de Louw van Intertoys en Marcel Voermans van Jamin heeft Dylan Haegens alle lego bouwwerken minutieus bekeken. Veel werd genoten van de leuk bedachte details en vernuftige constructies.

Snel waren ze het eens dat er eigenlijk 53 prijswinnende constructies waren. Daarom kostte het veel tijd om er slechts drie uit te kiezen. Inmiddels zijn ze eruit. Maar om het publiek niet te beïnvloeden wordt dat pas later bekend gemaakt. In de tweede helft van augustus krijgen alle prijswinnaars in een besloten bijeenkomst van Dylan Haegens de prijzen uitgereikt.

Alle niet prijswinnende bouwers zijn we evenveel dank verschuldigd, omdat zij vele honderden belangstellenden naar het centrum lokten. En voor diegenen die nog niet geweest zijn: Het kan nog tot 6 augustus. Ook kan er tot en met 5 augustus nog gestemd worden om te bepalen voor wie de publieksprijzen zijn. En ook voor de stemmers kansen voor een prijs uit handen van Dylan Haegens!

 

Op de foto: Dylan Haegens op de knieën om alle details van de lego-bouwwerken goed te bekijken.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet