Test

Premire in het bos: Intiem en Anoniem

Geplaatst op: 19 juli 21

In een romantische buitenbioscoop onder de bomen presenteert Odapark 'Intiem en Anoniem', de nieuwste film van Krista Smulders en Michiel Ubels. Deze film gaat op vrijdag 23 juli in première. 

Wat maakt een relatie tot een goede relatie? Is het vertrouwdheid, of juist spanning? Is het geborgenheid of de vrijheid om volledig jezelf te zijn? Met hun camera's zitten de filmmakers wekenlang dicht op de huid van een verliefd stel. Intieme scènes en odes aan de liefde worden afgewisseld met zwijgende maaltijden en rituele ruzies. De relatie ontvouwd zich als een opeenstapeling van onlogische keuzes, ongemakkelijke confrontaties, rooskleurige verwachtingen en dankbare herinneringen.

Datum: vrijdag 23 juli
Inloop: 19:00u
Start film: 20:00u
Toegang: gratis, reserveer je plekje via de website of stuur een mailtje naar info@odapark.nl

De film is iets te pikant voor een jong publiek, toegang is daarom vanaf 16 jaar...

Over Krista Smulders en Michiel Ubels
Krista Smulders (Venray, 1988) en Michiel Ubels (Beuningen, 1989) leerden elkaar kennen op de kunstacademie in Maastricht. De afgelopen jaren werkten ze aan uiteenlopende projecten: zo maakten ze een film over een eerste date en regisseerden ze samen met een dominee een absurdistische kerkdienst. Vanaf 23 juli tot en met 31 oktober 2021 is tevens hun tentoonstelling VOOR JONG EN OUD te zien bij Odapark.

 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet