Test

Koopzondag 25 juli in het teken van Legomasters in Venray

Geplaatst op: 12 juli 21

Zoals elke koopzondag, zal ook 25 juli weer bol staan van de activiteiten in het centrum van Venray. Ook krijg je op deze dag weer een big shopper wanneer je iets koopt. Maar het mooiste komt dit keer uit kinderhanden: Met de kermis in het vooruitzicht, zullen vanaf deze koopzondag veel lego bouwwerken in de etalages te zien zijn. Kinderen tussen 7 en 15 jaar strijden om de titel van Lego-master.

Vanwege de vele aanmeldingen heeft de winkeliersvereniging Venray Centraal inmiddels besloten om de prijzenpot te vergroten: Drie Legobonnen van 100 euro, drie van 50 en drie van 25 euro. En alle prijzen uitgereikt door niemand minder dan Dylan Haegens. Drie prijzen gaan naar de beste bouwer volgens de vakjury, onder leiding van Dylan Haegens, drie prijzen voor de bouwers die volgens het publiek het beste zijn en drie prijzen worden verloot onder het publiek dat heeft gestemd.

Bij alle zaken waar een bouwwerk staat zijn stembiljetten te krijgen. Veel kinderen hebben zich al opgegeven om een kermisattractie na te bouwen met lego.

Deze bouwwerken zullen van 25 juli tot 3 augustus te zien zijn in de etalages in het centrum. Er kunnen nog steeds bouwwerken bij. Je kunt je nog aanmelden tot 16 juli via activiteiten@venray-centraal.nl. Geef je naam, leeftijd, telefoonnummer, titel en globale maat van het bouwwerk op en laat vanaf 24 juli iedereen genieten van jouw bouwkunsten.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet