Test

Toch kermisattracties in het centrum van Venray?

Geplaatst op: 01 juli 21

De grote kermis in Venray staat dit jaar rond de Wetteling, maar…. Venray Centraal wil ook veel kermisattracties in het centrum plaatsen! Daarom roepen ze alle kinderen tussen 7 en 15 jaar op om met hun eigen legostenen een kermisattractie te bouwen. Deze komt in de etalage van een van de winkels in ons centrum te staan. En wel van zaterdag 24 juli tot dinsdag 6 augustus. Alle bezoekers van het centrum kunnen een stem uitbrengen op een van de creaties en hiermee is een Legobon van honderd euro te winnen voor de lego-attractie met de meeste stemmen!

Daarnaast zal een vakjury ook nog een Legobon van honderd euro uitreiken. Dylan Haegens, die in de vakjury zit, zal deze prijs persoonlijk uitreiken. En een derde Legobon van honderd euro wordt verloot onder het publiek dat een stem heeft uitgebracht! In de bijlage is de flyer te zien die deze week op alle scholen in Venray zijn uitgedeeld.

Wie wordt de LEGO-MASTER van VENRAY? Geef je vóór 16 juli op via activiteiten@venray-centraal.nl en vergeet niet te vermelden - de titel van je creatie, - je naam, - je leeftijd, - je adres, - je telefoonnummer.    

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet