Test

Cultuuraanbieders opgelet: VEXPO gaat van start en heeft je nodig!

Geplaatst op: 18 juni 21

Op zondag 12 september vindt de eerste editie van VEXPO plaats. Een culturele open dag waarbij de bezoeker een kijkje krijgt in de keuken van kunst- en cultuuraanbieders uit de gemeente Venray. En om deze dag te laten slagen, is Cultura Venray op zoek naar jou!

Peggy Keijsers licht toe: “Corona heeft alles stilgelegd en we hebben allemaal een zwaar jaar achter de rug. Verenigingen hadden (en soms hebben) het water aan hun lippen staan en alle kunst- & cultuurdocenten hebben in een regelrechte storm gezeten. Maar gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel! Dit betekent dat we willen laten zien dat kunst & cultuur (nog steeds) leeft.”

De culturele open dag vindt plaats in het gebouw van het Raayland College, dus aan ruimte geen gebrek. Iedere cultuuraanbieder krijgt een passend lokaal en mag deze ruimte zelf aankleden. Hoe wil jij je presenteren aan de bezoekers en hoe geef jij informatie over wie je bent en wat je doet? Laat jouw eigen creativiteit de vrije loop en wie weet trek je nieuwe leden of geïnteresseerden voor jouw workshops aan!         

Geef je nu op voor 1 juli as. en laat jezelf zien aan de inwoners van de gemeente Venray. Deelname is helemaal gratis, aanmelden is verplicht via peggy@culturavenray.nl. Deze mooie dag kan alleen doorgaan bij voldoende deelname. Wie wil dit nou niet?!

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet