Test

Judith Koelemeijer komende zondag te gast bij het Literair Caf Venray

Geplaatst op: 15 juni 21

Zoals je weet moest Literair Café Venray in dit in meerdere opzichten bijzonder seizoen de lezingen met Mirthe van Doornik, Hanneke Hendrix en Wiel Kusters, die in de bibliotheek van Venray gepland stonden, alsnog annuleren. Het voornemen was om de lezing met Wiel Kusters, die aanvankelijk gepland stond voor 16 mei, naar juli te verplaatsen, maar Wiel Kusters gaf er toch de voorkeur aan om in het nieuwe seizoen, onder weer en meer ‘normale’ omstandigheden, hiervoor naar Venray te komen. Gelukkig kan de laatste lezing, met Judith Koelemeijer op zondag 20 juni 2021 om 11.00 uur wél doorgang vinden. Toch nog een mooie afsluiting van het literaire seizoen 2020-2021.

Ook voor deze lezing gelden nog steeds enkele Covid-19-gerelateerde beperkingen en regels. Zo mogen we niet meer dan vijftig toehoorders een zitplaats aanbieden en blijven het dragen van een mondkapje bij binnenkomst en bij het naar buiten gaan en de anderhalve meterregel nog altijd van kracht. Het Literair Café Venray kan het aantal van vijftig bezoekers alleen veilig ontvangen in de Bibliotheek van Venray. Zij zijn dan ook erg verheugd hier terecht te kunnen.

Hanneke Hendrix, Mirthe van Doornik en Wiel Kusters hebben zij overigens voor het seizoen 2021-2022 opnieuw uitgenodigd en alle drie hebben inmiddels te kennen gegeven, dan graag naar Venray te willen komen.

De seizoenpashouders van Literair Café Venray kunnen zich vóór vrijdag 18 juni 2021 middels een mailtje naar secretariaat@literaircafevenray.nl voor de lezing van Judith Koelemeijer aanmelden. Dit omdat seizoenpashouders van Literair Café Venray voorrang hebben bij het toekennen van een zitplaats voor deze lezing van Judith Koelemeijer.

Het ziet ernaar uit, dat er vanaf 18 juni nog plaatsen binnen het aantal van vijftig beschikbaar zijn voor de lezing met Judith Koelemeijer. Deze wil de organisatie graag aan niet-seizoen-pashouders aanbieden. Iedereen die graag deze lezing met Judith Koelemeijer wil bijwonen, kan zich middels een mail naar  secretariaat@literaicafevenray.nl hiervoor aanmelden. Je krijgt een bevestigingsmail als er voor jou bij Judith Koelemeijer op zondag 20 juni a.s. nog een plaats beschikbaar is. De entree bedraagt €12,50 en hier geldt (helaas): ’Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.’

Ten slotte even in het kort: Bij het binnenkomen dient iedereen zijn handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen. Tijdens de lezing is geen mondkapje nodig, de stoelen zijn wel op anderhalve meter geplaatst. Verder is, zoals eveneens eerder geen garderobefunctie en geen (koffie)pauze. Het binnenkomen van, naar zijn zitplaats gaan en het verlaten van de bibliotheek gebeurt via vaste looproutes. Volg hier de aanwijzingen van begeleiders. Óf de verkoop van boeken en het signeren van boeken door Judith Koelemeijer plaats zal vinden, zal op zondag 20 juni nog ter plaatse bekend gemaakt worden.

Natuurlijk geldt altijd, overal en vooral de anderhalve meterregel. Voorop blijft staan: Houd jezelf en anderen gezond. Samen kunnen we dat. Een korte biografie en bibliografie van Judith Koelemeijer, de Covid 19 regels en procedures, en gezondheidscheck van de GGD, die voor deze lezing met Judith Koelemeijer op 20 juni a.s. gelden, kun je ook nalezen op onze website: www.literaircafevenray.nl.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet