Test

BoekStartdag BiblioNu Venray

Geplaatst op: 04 juni 21

Zaterdag 19 juni is het BoekStartdag bij BiblioNu. De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders krijgen die dag een extra hartelijk welkom. Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteit en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. Kijk voor uitgebreide informatie over BoekStartdag op www.boekstart.nl/boekstartdag-2021/

Gratis voorleesmoment voor baby’s tijdens de BabyBieb
Baby’s houden van voorlezen en zingen en dat kan samen tijdens de BabyBieb! Op zaterdag 19 juni zal er tijdens de BoekStartdag om 9.30 uur en om 10.30 uur worden voorgelezen en gezongen met baby’s en hun ouders/ verzorgers onder begeleiding van een medewerker van de bibliotheek. De BabyBieb duurt maximaal 30 minuten. Het belooft een gezellige bijeenkomst te worden! Deelnemers ontvangen na afloop ook een leuk aandenken. Meer informatie over aanmelden volgt binnenkort. Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen (1 deelnemer is 1 volwassene en 1 baby).

Neem gerust oudere broertjes of zusjes mee, want we lezen gelijktijdig op een andere plek in de bibliotheek ook voor aan peuters en kleuters.

Gratis voorleesmoment peuters en kleuters
Tijdens de BoekStartdag lezen we om 9.30 uur en om 10.30 uur voor aan peuters en kleuters uit een mooi prentenboek en verwerken we het verhaal na afloop met een leuke activiteit. Deelnemers krijgen na afloop wat leuks mee naar huis. Er kunnen maximaal 10 kinderen per voorleesmoment deelnemen. Aanmelden kan vanaf X via X

Draai aan het BoekStartrad en win
Bij inschrijving voor een gratis jeugdabonnement van de bibliotheek, maak je kans op een leuk prijsje. Draai aan het rad en win bijvoorbeeld een boekje van Nijntje! Deze actie loopt van maandag 14 juni tot zondag 27 juni en is voor kinderen van 0 tot en met 3 jaar oud. Inschrijven kan dagelijks tussen 13:00 en 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet