Test

Nieuwe gezichten bij Cultura Venray

Geplaatst op: 03 juni 21

Vanaf 7 juni zullen er twee nieuwe gezichten te zien zijn bij Cultura Venray. Sandra Raijmakers en Teuntje Schouren gaan zich volop inzetten voor het Venrayse kunst- en cultuurklimaat. Ze stellen zich graag even zelf aan jullie voor:

“Hallo! Mijn naam is Sandra Raijmakers en ik ben de nieuwe coördinator cultuureducatie bij Cultura Venray. Een onwijs leuke uitdaging, waar ik veel zin in heb. Heel mooi om als coördinator cultuureducatie samen met de scholen, cultuuraanbieders en mijn nieuwe collega’s mijn steentje bij te dragen aan goed en divers cultuuronderwijs in onze gemeente. Ik wil graag dat alle kinderen kunnen genieten van cultuur, en mogen ervaren wat cultuur kan doen. Zelf doen, samen doen, verwonderen, genieten en groeien. Ik wil daarnaast ook zoveel mogelijk andere mensen bereiken, zodat iedereen in onze gemeente van kunst en cultuur kan genieten en cultuur kan beleven. En: dat er geen drempel meer is naar kunst en cultuur. Daar ga ik me voor inzetten. Voor mijzelf speelt cultuur een belangrijke rol in de vorm van muziek: ik speel gitaar en zing in een aantal bandjes, drum wat en schijf zelf ook liedjes. Verder doe ik aan improvisatietheater en ben ik naast deze leuke baan ook trainingsacteur. Cultuur is voor het leven!”

“Hoi! Ik ben Teuntje Schouren, ik ben 22 jaar oud en ik ben net afgestudeerd aan de opleiding Fine Art and Design in Education aan de kunstacademie van Maastricht. Ik ben vanaf 7 Juni te vinden bij Cultura Venray als cultuurcoach in de richting beeldende kunst, en daar heb ik uiteraard ontzettend veel zin in!
Tijdens mijn opleiding heb ik samengewerkt met verschillende doelgroepen en leeftijdscategorieën door het maken van educatieve video’s en creatieve lessen. Mij lijkt het gaaf om jongeren uit Venray een positieve ervaring te geven met (beeldende) kunst, door deze samen met andere doelgroepen op een kunstzinnige manier aan elkaar te verbinden. In mijn vrije tijd hou ik me naast het bezoeken van muziekfestivals ook veel bezig met schilderkunst, fotografie en film. Ik bezoek graag musea en ik sta altijd open voor het opdoen van nieuwe kennis en het leren van skills.”


Wil je graag kennismaken met Teuntje of Sandra? Loop vanaf 7 juni eens op een maandag binnen bij ons op kantoor: Schoutenstraatje 8!

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet